Vägen till körkortet

Som jag skrivit i tidigare inlägg är jag just nu i Malmö. Mina föräldrar bor ju här men det är inte anledningen till att jag är här denna gång.

Jag är i Malmö för att ta körkort! Jag har funderat på att ta det i flera år men har inte riktigt haft behovet eller viljan fullt ut.

Idag känner jag helt tvärtemot hur jag kände tidigare. Det enda jag vill just nu, är att ha körkort.

Det är väldigt besvärligt och jobbigt att ta sig med barnvagn kommunalt i Stockholm, eller nä det spelar ingen roll vart. Det är faktiskt alltid jobbigt om jag ska vara ärlig, oavsett vart man bor enligt mig.

Det här med att bara kunna ta bilen en helg och åka iväg någonstans eller när man ska storhandla osv… Vi bor inte heller mitt i stan så att slippa stå i busskuren på vintrarna och vänta på en buss som med största sannolikhet blir inställd är inget jag kommer sakna.

Anledningen till att jag väljer att ta mitt körkort i Malmö är pga av trafikskolan som jag kör på är enormt bra. För mig är det viktigt att det känns bra från dag ett och jag har stort förtroende för just >>Mårtenssons<< då dom har bra lärare, rykte och många som jag känner har gått hos dom.

Sen givetvis valde jag också Malmö då mina föräldrar hjälper till att passa Noah under tiden jag kör.

Här på bloggen kommer ni kunna följa mig och vägen till körkortet, tror ni jag klarar det? Nu är det faktiskt på tiden tycker jag!

1 Kommentar

  1. Emelie säger:

    Du kommer klara det galant ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.