Inte långt kvar

Jag och Noah är snart framme på Malmö centralstation, där vi blir hämtade av min pappa. När vi åkte från Stockholm i eftermiddags så vinkade Richard av oss och det var lite jobbigt denna gång. Sist var vi från varandra i två veckor men denna gången ska vi stanna i Malmö fram till jul. Men Richard kommer och hälsar på oss nästa helg så vi har det att se fram emot iallafall.

Tågresan går alldeles utmärkt, Noah har varit vaken hela resan fram tills nu vilket är tre timmar ca. Vi har tittat på disney, busat och charmat alla medresenärer och det tar självklart på krafterna…

Nu har jag lurarna i öronen, njuter av min playlist på Spotify och planerar min vistelse i Malmö. Jag är redo för det som Malmö har att erbjuda!

5 Kommentarer

 1. Ewa säger:

  Välkommen finaste Sofie o njut av vistelsen i Malmö

 2. Sofie säger:

  Det är tyvärr ingen god idé att separera barnet från sin förälder så ofta och i så långa perioder – detta är den viktigaste tiden att knyta an <3

  1. familjenqvale säger:

   Vilken tur att Noahs pappa kommer hit på besök då ☺️ ❤️

   1. Sofie säger:

    Det räcker väl inte med att få ”besök” av sin far då och då? Även om man har separerat ska en far vara närvarande och vara delaktig i vardagens rutiner.

    1. familjenqvale säger:

     Jag antar att du läser min blogg, där har jag skrivit att jag är i Malmö just nu för att enbart ta körkort för min familjs skull. För min, Richards och Noahs skull.
     Vi har jättefin kontakt och ses ofta. Snart är det jul och då är vi alla samlade igen och det bästa av allt är att jag snart har körkort! ☺️ Då kam vi som familj hitta på ännu roligare saker ihop och det kommer underlätta om vi om en snar framtid ska flytta också.
     Ha en trevlig dag och kul att du följer oss här på bloggen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.