Han är värd det bästa

Vår lilla hund Totte fyllde år för någon vecka sedan och jag ville hitta ett halsband och koppel till honom i födelsedagspresent. Jag hittade en del olika varianter men tyckte dom var lite tråkiga och för vanliga. Jag vill ju att vårt lilla liv ska ha det bästa och finaste.

Jag hittade en sida som jag bara älskar och är helt perfekt för Totte som heter Luxurydog.shop Dom säljer exklusiva halsband, koppel och selen med stort utbud! Klicka HÄR så kommer du in på deras hemsida.

Är så glad att jag nu äntligen har hittat en sida för Totte. Han bara älskar sitt nya halsband och koppel, ni ska se hur han verkligen sträcker på sig när vi är ute på våra promenader ☺️

1 Kommentar

  1. Ewa Håkansson säger:

    Du har ett ❤️ av guld. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.