Jag är kvar i Malmö

Med tanke på att jag inte kom med tåget igår så valde jag att stanna några extra dagar hos mina föräldrar istället för att åka hem på min biljett som jag hade för idag.
Vi passar på och tar vara på dagarna som är kvar innan jag åker hem så idag tog vi bilen till vackra Ystad. En väldigt liten stad men så fint och mysigt där!

Imorse skulle jag och Noah till BVC egentligen, han skulle fått sitt första vaccin men jag pratade med sjuksköterskan och vi fick en ny tid till nästa vecka, vilket var helt ok! Dock var jag lite nyfiken och spänd då Noah även skulle vägas, men men jag får vänta till nästa vecka! ☺️ Jag tycker man ser stor skillnad på Noah på bara senaste veckan, han är ju stor nu! Jag skulle gissa på att han nästan väger 4 kg i nästa vecka men det återstår att se!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.