Vi fick hoppa av tåget i sista sekund!

Vi gick på tåget nu kl 16.30 som skulle ta oss hem till Stockholm efter några härliga dagar här i Malmö. Väl inne på tåget så sitter det någon på de platser vi skulle ha. Vi tar fram biljetterna och ser efter om något hade blivit tokigt och mycket riktigt så hade vi bokat fel datum! Vi hade bokat biljetter hem till imorgon istället.

En dam kommer fram till oss och säger att hon hade en plats över som vi kunde få då hennes son inte skulle åka med, så jag och Noah slår oss ner och Richard tänkte stå upp. Men efter mycket om och men så beslutar vi oss att jag och Noah måste kliva av tåget 1 minut innan tåget åker. Vi hade ju ingen giltig biljett och vågade inte riskera att bli avslängda vid nästa stopp.
Det viktigaste var att Richard kom med tåget då han börjar jobba imorgon.
Till slut står jag med en stor resväska, två handbagage, vagnen och Noah under armen på perrongen och vinkar hejdå till Richard haha, inte alls vad vi tänkt men jag kan inget annat än att skratta åt det hela då detta är lite typiskt oss!
Det enda som är lite omständigt är att jag och Noah skulle till BVC imorgon bitti för en kontroll, men ska se om jag kan gå med honom här i Malmö istället då det är ganska viktigt.

Det var lite tur i oturen trots allt! Vad är oddsen att en dam kommer fram och "ger bort" sin ena biljett till oss? Annars hade vi alla blivit kvar i Malmö tills imorgon.
Nu sitter Richard på tåget hemåt och jag och Noah är tillbaka hos mina föräldrar, och min mamma blev extra glad när hon såg att vi kom igen då hon fyller år idag och ville fira sin dag med oss!

1 Kommentar

  1. Ewa Håkansson säger:

    Vilken pärs för dig, tur mamma o pappa var hemma. Ser en stolt mormor o morfar. Jättekramar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.