Hur kan det vara möjligt?

Igårkväll när jag satt och skrev förra blogginlägget tyckte jag det skulle bli mysigt att gå och lägga mig i sängen med både Noah och Totte men detta har nog varit den jobbigaste natten hittills med Noah sen han föddes. Jag har inte fått sova någonting alls. Han ville äta varannan timme, äta i 30-40 min sen ha babyjympa (ligga och sparka, med armar och ben och göra små ljud) och sen fortsatte det så heeeela natten fram tills nu. Just nu äter han så vet inte om det kommer fortsätta men mina föräldrar kommer hit nu och tar honom lite! Dock tror jag att han bara för det kommer somna riktigt gott nu och vara lugn hela dagen fram till ikväll igen. Men vi får se! 

Jag var även ute på en promenad med dom båda kl 05.20 härligt med frisk luft och att röra på sig vid den tiden när man inte sovit någonting! Haha eller inte ☺️

Jag ska försöka sova i ca 2 timmar nu så inte hela dagen blir förstörd nu när jag har besök.

1 Kommentar

  1. Ewa Håkansson säger:

    Lite småbarnsproblematik,,,,,,det blir bättre❤️❤️❤️❤️Hälsa Lotta o Tomad

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.