Första gången dom sågs idag 

Idag kom min mamma, pappa och farmor hit från Malmö och självklart hade dom med sig Totte. Mina föräldrar har haft honom ett bra tag nu med tanke på att vi bodde på sjukhuset, men nu är han äntligen hemma igen. 

Idag var första dagen mina föräldrar och farmor träffade Noah, så det har varit en speciell dag! Så kul att ha dom här i några dagar. Dom hade med sig massor med presenter till Noah, så han är redan bortskämd haha! 

Det jag tänkt mest på och sett mest fram emot var att se hur Totte skulle reagera när Noah var här hemma och jag måste säga att han inte verkar bry sig så speciellt mycket. Inte som jag hade trott iallafall. Men när Noah låg på soffan så hoppade Totte upp och låg där en liten stund med honom ☺️

Nu har vi all tre bäddat ner oss i sängen. Sov så gott! 

1 Kommentar

  1. Ewa Håkansson säger:

    Bättre mormor o morfar kan inte NOAH få❤️❤️❤️❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.