Ingen bra vana!

På dagarna sover Noah väldigt bra men på nätterna efter han ätit och jag ska lägga honom i sin säng så ligger han och gör en massa olika ljud, väder och vrider på sig. Det kan pågå länge så till slut tar jag upp honom för jag inte vill väcka Richard. Vi lägger oss på soffan, och då somnar Noah direkt. Detta gör vi varje natt! Jag älskar vår säng, och vill absolut inte sova på soffan men hur ska jag göra? Detta kan ju inte bli en vana, vi vill att han ska sova i sin egen säng så klart.

På dagarna ligger han dock aldrig i den, utan vi har honom alltid nära. Jag hoppas att det bara är en liten period detta kommer pågå…


Såhär nöjd blir han när jag bär upp honom från sin säng. 

1 Kommentar

  1. Agnes Norderheim säger:

    Ha honom i ett babynest i sängen brevid dig 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.