Idag är ingen vanlig dag…

Godmorgon! 

 

Som rubriken lyder så är idag absolut ingen vanlig dag! Trots det otroligt trista vädret så är jag på utomordentligt bra humör, då det nämligen är min sista dag på mitt nuvarande jobb, mySafety Försäkringar. 

Har jobbat här sedan oktober 2015 och det har varit både kul & lärorikt. Men nu har jag fått ett annat erbjudande som är alldeles för bra för att motstå. Så jag tackar och bugar för tiden som varit, och blickar framåt mot nya spännande utmaningar. 

 Som månadens säljare får man på varje månadsmöte ett diplom. Jag behöver aldrig köpa a4-ramar igen iallafall! 

 

 

Men det är inte bara jag som gör min sista dag…
Idag är det nämligen Sofies sista dag också, på ett bra tag. Hon går på semester imorgon och juni ut, sen direkt på mammaledighet. Så imorgon bitti drar hon till sin familj i Malmö och stannar en vecka. Väldigt skönt för henne med lite avkoppling. Sen så ska vi ju båda två ner i igen i juli, men då kan vi inte stanna allt för länge heller då det börjar dra ihop sig… 😉 

 


 

Trevlig dag på er 

5 Kommentarer

 1. Ewa Håkansson säger:

  Lycka till med det nya jobbet

  1. familjenqvale säger:

   Tack så mycket! 🙂

 2. Charlotte säger:

  Lycka till på nytt jobb

 3. Charlotte säger:

  Grattis till nytt jobb

  1. familjenqvale säger:

   Tack så mycket! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.