Idag är en väldigt, väldigt speciell dag…

Gokväll !

 

Som jag skrev imorse så är idag ingen vanlig dag, då jag imorgon börjar jobba på ett nytt spännande arbete & Sofie går på semester/mammaledighet. 

 

Men, det är inte bara därför som den 31 maj är speciell för oss. Det är nämligen så att för exakt ett år sedan så blev vi ett par. Vi hade träffats ett tag innan, och vi hade redan hunnit bli sambo. Men vi blev inte ett par förrän 31/5 och jag minns det som om det var igår.

Jag hade precis kommit hem från en resa till Rom jag gjorde med min mor. Jag mötte Sofie vid Götgatan i Stockholm och vi köpte sushi på Ljunggrens. Sen åkte vi till Hammarbyhöjden (där vi tidigare bodde) och satte oss på en äng och hade det hur mysigt som helst. Redan då pratade vi barnvagnar, och vi bestämde oss också för att från och med den dagen så var vi ett par!
Här har jag en bild från just den dagen 


 

Så idag är en väldigt speciell för oss. Dock så lär vi nog endast fira 15/4 framöver (vår bröllopsdag) 🙂 

 

När jag vaknade imorse så fick jag också en så otroligt fin present. En klocka jag tittat på länge från Morris i créme & lite rosé med brunt band. Clean & tidlös. Så himla glad, Sofie har verkligen koll. 

 

 

Så nu har vi två saker att fira idag. Håller just nu på att laga mat & Sofie packar för fullt. Sen blir det nog till att ta ett bad innan sängen. Skönt!

 

Svårt att tänka sig att det bara gått ett år, helt otroligt. Så mycket vi hunnit med. Jag kan knappt förstå det och vänta bara, mer saker är på ingång! Vill passa på att skriva att jag älskar Sofie med hela mitt hjärta, och ser fram emot minst 80 lika händelserika år tillsammans med henne <3 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.