Blir nästan arg och irriterad!

Det här med mammakläder har ju varit ett ganska stort problem för mig. Inga klädbutiker säljer mammakläder! Varför inte? H&M har en liten avdelning med kläder men det är inga ”vanliga” H&M kläder, utan allt är gjort i bomull, är prickigt, randigt, med tryck eller någon text på. Jag gillar ju H&M i vanliga fall, men varför ska mammakläderna se så annorlunda ut? Jag har spenderat några timmar åt att gråta bara pga detta (hormonerna som spökar, haha) men ändå! 

Hur gör ni andra? Vart köper ni kläder? Jag vet att det finns några onlinebutiker men jag tycker inte om internetshopping.

När man är gravid vill man väl känna sig extra fin? Men det känns för mig nästan omöjligt… Är det bara jag, eller håller någon med? 


Såhär ser kläderna ut bl.a. 🙁 

1 Kommentar

  1. Emelie säger:

    Jag håller med dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.