En speciell dag idag 

Idag är det morsdag, min mamma bor i Malmö och kan inte fira henne så som jag skulle vilja. Dock har jag och Pappa pratat  ihop oss så han har köpt det jag ville ge åt henne, så hon firas lite iallafall 🙂  

Tanken slog mig att till nästa morsdag så är jag Mamma. Jag har nog inte riktigt förstått det helt ännu. Jag har ju lilla Totte såklart, men jag menar en riktig liten bebis, som är min son. Ja, det är obeskrivligt. 

Något annat som slog mig idag var att jag har en helt fantastisk familj och väldigt fina vänner. Inte alltför många vänner, men de jag har står mig varmt om hjärtat. Det uppskattar jag mycket! Jag räknar ner dagarna tills jag åker till Malmö, inte många kvar nu. Jag kommer ta det lite som det kommer och stanna så länge jag känner för det. Jag har ju semester och är mammaledig, så varför planera så mycket? 😉 


Kram Sofie 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.