Bokat och klart!

Det har blivit lite ändrade planer i mitt schema så jag kommer gå på semester från och med juni istället för juli och därefter direkt till mammaledighet! Vilket känns helt fantastiskt. Jag kommer att åka till min familj nere i malmö första veckan för att ungås med dom lite. Sen ska jag bara spendera massor med tid hemma i Stockholm, fixa och dona inför vår lilla sons ankomst. Det kommer bli en liten tur till igen till Skåne i juli för då vill Richard även ha lite semester såklart! 

Dock blir det den enda semester vi har och enbart här i Sverige. Jag får ju inte flyga alltför långt nu när jag är gravid ändå. Men det kommer bli mysigt med en lugn sommar här hemma. En längre resa kommer vi förmodligen ta till hösten när hela familjen kan åka och då är det enklare när vår son är lite äldre! 

Hur ser era planer ut i sommar? Blir det enbart Sverige eller ska ni resa utomlands? 


Malmö är vackert


Ha en fin dag! 

2 Kommentarer

  1. Maria säger:

    Kommer ni aldrig flytta tillbaka till Skåne? Längtar du aldrig hem

    1. familjenqvale säger:

      Jag trivs så bra här i Stockholm ☺️ men det är mysigt att hälsa på i Malmö ibland

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.